Lijst van producten op merk ACL Bearings

Al meer dan 70 jaar worden precisiemotorlagers vervaardigd in Launceston, Tasmanië, Australië.

Gedurende deze tijd was ACL een belangrijke OEM-leverancier voor de Australische en internationale auto-industrie, terwijl het een uitgebreid assortiment vervangende producten voor de wereldwijde aftermarket bood.

Het bedrijf heeft een hoge mate van verticale integratie, waaronder: tooling & productontwerp, productie van lagerstrips, tooling & machineproductie, evenals de complexe productieprocessen en -systemen die nodig zijn om het eindproduct te produceren. De bedrijfsbeheersystemen van ACL hebben de internationaal erkende certificering ISO9001: 2015 kwaliteitsbeheersysteem, ISO14001: 2015 milieubeheersysteem en ISO451001: 2018 beheersysteem voor gezondheid en veiligheid op het werk.

Tegenwoordig produceert ACL een van de grootste aftermarket-assortimenten motorlagers en heeft het een wereldwijde reputatie op het gebied van robuuste metallurgie, kwaliteit, precisie, innovatie en prestaties.

ACL heeft een lange en rijke geschiedenis in de autosport - het zit in ons DNA. De ACL RACE Series Performance Engine Bearings van vandaag hebben een sterke traditie in de autosport die zijn oorsprong vindt in de jaren 60 met de productie van motorlagers voor gebruik in de wereld die Brabham Formula 1 veroverde.

Verdere ervaring in het Australian Supercars Championship, dragracen, speedway, drifting en rally waarbij het assortiment RACE Series Performance Engine Bearings de eerste keuze is voor veeleisende motorbouwers over de hele wereld.

Het ACL RACE-serie Performance Engine Bearing-aanbod omvat meer dan 200 gevarieerde motortoepassingen voor een breed scala aan hoogwaardige motorlagers voor Australische, Amerikaanse, Japanse, Koreaanse en Europese toepassingen. Het assortiment blijft zich uitbreiden om nieuwe motorversies te dekken.

Als u eisen stelt aan uw motor … eist het beste.

Er zijn 3 producten.

Item 1-3 van 3 in totaal item(s)

Hoofdlagers 1.8 20VT...

ACL Race serie Tri-metal krukaslager set part # 5M1644H Standaard maat High Performance...

Prijs € 83,78