Lijst van producten op merk Mahle Motorsport

MAHLE Motorsport is opgericht in 2000 en heeft zichzelf gepositioneerd als een toonaangevende leverancier van gesmede zuigers en zuigerveren in de motorsport. Algemeen erkend als technologieleider onder raceteams in bijna elke topraceserie in en in het binnen en buitenland, en won races en kampioenschappen over de hele wereld. MAHLE Motorsport brengt geavanceerde technologie voor zowel sporters als professionele racers met de flexibiliteit en vooruitziende blik om een breed scala aan klantbehoeften waarbij een veeleisende racer op MAHLE vertrouwt om ze in de cirkel van de winnaar te krijgen.

Elke MAHLE Motorsport-zuiger wordt ondersteund door meer dan 95 jaar race-erfgoed en technologie. Van de uitvinding van de eerste aluminium zuigers tot serieproductie tot de meest geavanceerde ontwerp- en bewerkingsprocessen die tegenwoordig worden gebruikt, levert MAHLE ongeëvenaarde prestaties en duurzaamheid. MAHLE's lichtgewicht, lage weerstand, ontwerpspecifieke smeedstukken zijn machinaal bewerkt met veel aandacht voor ringgroefkwaliteit, toleranties en consistentie. Alle MAHLE Motorsport-zuigers bevatten meerdere toepassingen voor oppervlaktebehandeling, waardoor bescherming wordt toegevoegd en consistente prestaties worden behouden gedurende de levensduur van de motor. Het is geen geheim waarom professionele topraceteams MAHLE Motorsport-zuigers gebruiken.

Niets ondersteunt het technologieleiderschap van de MAHLE Group zo sterk als onze prestaties die de motorsport-/race-industrie bevoorraden vanuit de Formule 1 naar het winnen van kampioenschappen in de drie hoogste niveaus van NASCAR. Op basis van die prestaties hebben we ons Shelfstock PowerPak-zuigersetprogramma gemaakt. De gesmede zuigersets zijn ontworpen voor diegenen die de beste prestaties willen halen uit een Small Block Chevy, LS, Big Block Ford, Diesel, maar ook zoals verschillende andere motorgroepen.

Productontwikkeling voor racemotoren leidt echter tot meer dan alleen sportieve prestaties. Het is vaak de toptechnologie die door MAHLE wordt gebruikt in de motorsportproducten van vandaag die in de automodellen van morgen terechtkomen. Transversaal, de betrokkenheid van MAHLE bij een breed scala aan OE-productie programma's die uitgebreide R&D-tests omvatten die veel andere aspecten dan piekvermogen en kracht omvatten, kunnen technologie bieden vanuit een ander punt van: weergave die in motorsportproducten kan worden verwerkt. Een 24-uurs Grand Prix-race is een zware testbank, net als een industriële motor die 1500+ cilinders produceert druk 24 uur per dag, 7 dagen per week maandenlang. Door producten te leveren die in elke omgeving succesvol zijn, beheerst MAHLE het alledaagse eisen van de openbare weg tot de meest uitdagende motorsportwedstrijden.

Er is 1 product.

Item 1-1 van 1 in totaal item(s)