Lijst van producten op merk Pierburg

Pierburg Pump Technology

Pierburg S.A. is een bedrijf dat deel uitmaakt van de KSPG AG Group, een wereldwijde leider in het ontwerp, de ontwikkeling en de productie van auto-onderdelen.

Als wereldwijde autoleverancier bekleedt Pierburg S.A. een positie als leider in de automobiel markt dankzij hun competentie op het gebied van emissiereductie en secundaire luchtbeheer. De ontwikkeling van hun producten gebeurt in nauwe samenwerking met bekende autofabrikanten.

De vermindering van de uitstoot van vervuilende stoffen en het brandstofverbruik, evenals het verhogen van de betrouwbaarheid en kwaliteit van de motoren van hun klanten zijn de beslissende factoren die innovatie stimuleren bij Pierburg S.A.

Pomp Technologie

Bij de business unit Pump Technology zijn ze toegewijd aan het ontwikkelen en produceren van innovatieve pompen en producten voor thermisch beheer voor een breed scala aan sectoren en toepassingen. Of het nu gaat om koelvloeistof, vloeistof, vacuüm of damp - hebben zij de juiste oplossing voor uw behoeften.

Met productie- en ontwikkelingsfaciliteiten over de hele wereld, applicatiecentra dicht bij de klanten en een sterke drive om aan de behoeften van de klanten te voldoen, is de business unit Pump Technology een krachtige partner als het gaat om het verplaatsen of regelen van vloeistoffen.

Faciliteiten

In de loop der jaren heeft Pierburg SA belangrijke investeringen gedaan die hebben bijgedragen aan het verkrijgen van onze ultramoderne faciliteiten met de meest geavanceerde technologie ter wereld.

In hun moderne Abadiano-fabriek in Vizcaya, heeft Pierburg SA 26.300 vierkante meter gewijd aan de productie van de producten.

In de Vizcayan-stad Berriz, op slechts enkele kilometers van de belangrijkste fabriek in Abadiano, beschikt Pierburg SA over 3.200 vierkante meter modern consignatiemagazijn.

Verder heeft Pierburg in zijn AIC-faciliteiten (Automotive Intelligence Center) in Amorebieta aan de ene kant 635 vierkante meter aan laboratoria waar de onderzoeks- en ontwerp eenheid is gevestigd en aan de andere kant een paviljoen van 1530 vierkante meter gewijd aan het ontwerp en de productie van de assemblage lijnen.

Er zijn 3 producten.

Item 1-3 van 3 in totaal item(s)

OEM...

Hogedrukinspuitpomp EA888 met afdichtring, geschikt voor AUDI, VOLKSWAGEN, SEAT, SKODA...

Prijs € 549,25

Oliepomp PIERBURG...

Oliepomp PIERBURG 1.8 20VT VW Audi AGU AGN AGR BAM APY AMK ARY S3 Turbo

Prijs € 99,44