Lijst van producten op merk Motul

MOTOR SMEERMIDDELEN
Met het juiste smeermiddel zal uw motor betrouwbaarder zijn en langer meegaan. Ongeacht de rijomstandigheden (verkeer, slecht weer...), bereik je bestemming veilig. Bevrijd je van technische zorgen, je hebt de perfecte oplossing voor stop-and-go stadsverkeer. Ontdek de beste manier om dagelijks te pendelen en verbeter je rijcomfort met Motul.

Motul Tech

De industriële en automobielsectoren staan ​​bekend om hun dynamiek en voortdurende evolutie. Het nastreven van perfectie houdt in dat je elk proces beheerst waarmee een bedrijf te maken krijgt.

Motul houdt deze realiteit in gedachten door tijdens de belangrijkste fasen van de creatie op te treden. Machines moeten worden gebouwd voordat de prestaties kunnen beginnen.

Vanaf het allereerste moment dat een complex onderdeel in een gietmachine wordt gegoten, tot het moment dat het wordt geboord en verwerkt in een geavanceerde computergestuurde werktuigmachine, richt de expertise van MotulTech zich op specifieke industriële beperkingen met hoge vaardigheid en innovatieve oplossingen.

In de auto-industrie wordt dat specifieke complexe onderdeel geassembleerd tot een ultramoderne motor en vervolgens geïnstalleerd in zijn uiteindelijke huis in een voertuig. Motoren zijn gevuld met het beste van Motul, geïnspireerd op de 300V-essence die is getest in de meest veeleisende laboratoria die er zijn.

MOTUL KNOW-HOW

Na de succesvolle en baanbrekende introductie van het allereerste semi-synthetische smeermiddel voor auto's, Motul Century 2100 in 1966, deed Motul vijf jaar later wederom een beroep op zijn passie voor uitvinden met het oorspronkelijke recept voor het eerste 100% synthetische smeermiddel gebasseerd op plantaardige esters en geïnspireerd op de luchtvaarttechnologie. De naam voor de productlijn 300V werd geboren uit een legendarische reeks overwinningen van raceteams die dit product gebruikten, 300 raceoverwinningen (Victories) symboliseren de revolutionaire kwaliteit en daarmee ook de productnaam.

De hoge mate van competitiviteit en diverse nauwe samenwerkingsverbanden hebben bijgedragen aan de kolossale prijslijst en hebben van Motul de wereldwijde motorsportreferentie gemaakt die het vandaag is. De passie en opwinding van het circuit dien(d)en ook als de ultieme proeftuin voor de meest strikte (hedendaagse) vereisten.

Met behulp van hedendaagse technologie en in het verleden verkregen kennis, produceert Motul de op maat gemaakte 300V Motorsport-lijn voor racewagens. Met producten uit deze productlijn kunnen prestaties van elke motor sterk geoptimaliseerd worden, specifiek afhankelijk van het type race, de totale afstand, brandstofvermenging, bedrijfstemperatuur en/of andere specifieke omstandigheden. Motul heeft ook een specifieke 300V-Factory Line ontwikkeld welke extra vermogen, sterk uithoudingsvermogen en een hoger koppel voor motorfietsen in raceomstandigheden levert.

Deze 300V kennis en ervaring inspireert voortdurend de formulaties van de andere Motul-producten. Elk molecuul wordt geanalyseerd en ontwikkeld met een en dezelfde gedachtegang 'het bieden van een op maat gemaakte oplossing voor iedere omstandigheid door onze ervaren technici'.

Er zijn 3 producten.

Item 1-3 van 3 in totaal item(s)

MOTUL MoCOOL - 0.5 Ltr

Motoren lopen 15°C (30°F) koeler: Verbetert de thermische uitwisseling en de...

Prijs € 21,00

MOTUL MULTI DCTF...

Inhoud [liter]: 1Olie: Deels synthetische olieVrijgave van de fabrikant: Refer to TDS...

Prijs € 16,62