Lijst van producten op merk Cometic Gaskets

PERFORMING UNDER PRESSURE - SEALING CHAMPIONSHIP ENGINES SINCE 1989

Cometic Gasket, Inc., is een toonaangevende wereldwijde leverancier van pakkingen en motorafdichting oplossingen voor de automobiel industrie, motorsport en de revisie markt. Wat u ook rijdt, Cometic Gasket kan uw motor afdichten, zodat u zich kunt concentreren op de finish.

BORN IN POWERSPORTS

Sinds 1989 leven, ademen en eten we motorsporten. Als trotse supporters van GNCC, AMA, Nascar® en andere raceteams in de gehele USA begrijpen we wat er nodig is om alles op het spel te zetten met één doel voor ogen. Dus als je je brood verdient door op het hoogste niveau te strijden tegen de beste racers van het land, zijn motorstoringen gewoon geen optie. Dat is waar we tot ons recht komen.

WIJ DELEN DE PASSIE VAN ONZE KLANTEN

Cometic is toegewijd aan klanttevredenheid en levert producten van de hoogste kwaliteid, tegen een concurrerende prijs, ontworpen voor de specifieke toepassing van elke klant. Cometic is een marktleider in productieprocessen en streeft ernaar om materialen van de hoogst mogelijke kwaliteit te combineren met deskundig personeel. Cometic is ook toegewijd aan het voortdurend verbeteren van alle gebieden van zijn activiteiten door middel van ontwikkeling en betrokkenheid van medewerkers, evenals voortdurende en uitgebreide beoordelingen van feedback van klanten.

RESEARCH, DEVELOPMENT, AND MANUFACTURING

Cometic Gasket, gehuisvest in een ultramodern R&D- en productiecentrum van 70.000 vierkante meter in Concord, Ohio, heeft zijn diepe wortels in de powersport-industrie behouden terwijl het uitbreidde om de binnenlandse automobielindustrie, Sport Compact, V-twin, Maritieme, diesel-, landbouw-, industriële en stationaire energiemarkten. Vandaag de dag biedt Cometic Gasket meer dan 85.000 SKU's, verzendpakkingen en motorafdichtingsoplossingen over de hele wereld.

MATERIALEN MAKEN HET VERSCHIL

Om superieure prestaties te garanderen voor een breed scala aan motortypes en -groottes, vervaardigt Cometic pakkingen uit een uitgebreid assortiment materialen. Of de situatie nu vraagt ​​om de nieuwste geavanceerde technologie zoals de MLS (Multi-Layer Steel) pakking, of een synthetisch mengsel zoals aramidevezel, Cometic vindt een oplossing. Cometic blijft voorop lopen op het gebied van pakkingontwerptechnologie door gebruik te maken van interne dynamometers en motorassemblageruimten om zijn distributeurs, retailers en uiteindelijk de eindgebruiker de meest betrouwbare pakkingen te bieden die vandaag beschikbaar zijn. Cometic combineert geavanceerde materialen met de meest actuele productieprocessen om bieden op maat gemaakte oplossingen om aan de behoeften van elke individuele klant te voldoen. Ingenieurs analyseren de omgeving waarin de pakking zal presteren, selecteren het juiste materiaal en passen de juiste technologie toe om de best presterende pakkingen aan te bieden die beschikbaar zijn in de steeds veranderende markt van vandaag. Cometic-pakkingen zijn de industriestandaard voor kampioenschapswinnende teams in meerdere disciplines van zowel professionele als amateur-motorsport.

FAMILIE BEDRIJF

Cometic werd in 1989 gelanceerd door vier partners, waaronder de huidige oprichter en CEO Bob Gorman, en was oorspronkelijk exclusief gewijd aan de powersport-industrie. Opererend vanuit een kleine productiefaciliteit van 1.500 vierkante meter produceerde het bedrijf in het eerste jaar slechts 900 SKU's.

Het bedrijf is nu volledig in handen van de familie Gorman - en is uitgegroeid tot een wereldleider en innovator in de zeer competitieve markt voor motorleveranciers.

Excuses voor het ongemak.

Zoek opnieuw