The Dutch Wörthersee op 3 september 2023!

visibility4896 Views list In: Nieuws

Het is met veel enthousiasme en trots dat we jullie willen uitnodigen voor een onvergetelijke dag vol auto-passie op het aankomende car event: The Dutch Wörthersee op 3 september 2023!

Als TEAM VAG zijn we verheugd om aanwezig te zijn op dit spectaculaire evenement op de prachtige locatie van Brouwersdam in Scharendijke, Nederland. Onze booth staat klaar om jou te verwelkomen en je kennis te laten maken met onze nieuwste producten en technologieën.

Voor degenen die dezelfde passie delen voor indrukwekkende auto's, tuning, en gezelligheid, is dit de ultieme kans om ons team te ontmoeten en meer te leren over de innovaties die we te bieden hebben. Of je nu een fervent autoliefhebber bent, een potentiële klant, of gewoon nieuwsgierig naar wat we te bieden hebben, we zorgen ervoor dat je een geweldige tijd zult hebben op onze stand.

De locatie is gemakkelijk bereikbaar en we hebben er alle vertrouwen in dat je de Brouwersdam, 4322 NZ Scharendijke, Nederland moeiteloos zult vinden.

Maak je klaar voor een dag vol actie, geweldige auto's, interessante gesprekken, en bovenal, plezier! Wij kunnen niet wachten om je te ontmoeten en dit speciale moment met jou te delen.

Noteer alvast in je agenda: 3 september 2023, The Dutch Wörthersee event, en zoek naar de TEAM VAG booth op de locatie.

Kom langs en ervaar zelf waarom onze passie voor auto's ons drijft om de beste producten en diensten te leveren.

Tot dan!

zondag maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag January February March April May June July August September October November December